Classic Motorolie SAE 15W50 Semi-synthetisch 1 Liter, Bardahl

Classic Motorolie SAE 15W50 Semi-synthetisch 1 Liter, Bardahl

 12,96

In stock

 12,96

Beschrijving

Een semi synthetische classic motorolie voor benzinemotoren na 1970

 

 

Bardahl Classic SAE 15W50 is een semi synthetische motorolie ontwikkeld voor de smering van benzine- en dieselmotoren met en zonder turbo of compressor. De synthetische basis oliën verhogen de weerstand tegen veroudering en shearing. Daarnaast is het additievenpakket zo samengesteld dat de motorolie bescherming biedt onder elke extreme omstandigheid bij iedere omgevingstemperatuur. Bardahl Classic SAE 15W50 olie bestaat uit hoogwaardige synthetisch en minerale basisoliën waaraan modern pakket aan additieven is toegevoegd. Deze formulatie zorgt voor een optimale bescherming tegen slijtage, oxidatie, dilutie en de vorming van Black Sludge. 

Uitgebreide tests hebben duidelijk gemaakt dat deze motorolie geschikt werd bevonden om de vervuiling in de motor zoveel mogelijk terug te dringen en kan het gehele jaar door gebruikt worden. Deze olie spaart brandstof en is veilig voor katalysatoren. 

Toepassing: Bardahl classic motorolie 15W50 voldoet aan de zwaarste eisen, geschikt voor benzinemotoren (ook met LPG installaties), met of zonder turbolader/compressor. Voor motoren na 1970. Specificaties: API Service SL/CF

Let op: volg ten alle tijden de fabrieksvoorschriften, welke te vinden zijn in uw onderhoudsboekje.


 

 

Voorraadstatus: Beschikbaar op nabestelling
You've just added this product to the cart: