Waar kunnen we u mee helpen?

Vragen over uw bestelling, ons assortiment of wilt u een afspraak maken? Wij helpen u graag verder! Kunt u via onze online klantenservice geen antwoord vinden op uw vraag, neem dan gerust contact met ons op.

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+31 (0) 513 – 745 258

Bezorgdagen

Bestellingen die op voorraad zijn en op werkdagen, uitgezonderd op nationale feestdagen, voor 15:00 uur zijn ontvangen en betaald, worden dezelfde dag nog verzonden met PostNL of voor u klaargelegd in onze postkluis in Gorredijk.

Onderstaande bezorgdagen zijn slechts een indicatie en gelden alleen voor Nederland, uitgezonderd de waddeneilanden.

Besteld voor 15:00 uur op Bezorging Bezorging gemist?
Maandag Dinsdag Op PostNL afhaalpunt
Dinsdag Woensdag Op PostNL afhaalpunt
Woensdag Donderdag Op PostNL afhaalpunt
Donderdag Vrijdag Op PostNL afhaalpunt
Vrijdag Zaterdag Op PostNL afhaalpunt
Zaterdag Dinsdag Op PostNL afhaalpunt
Zondag Dinsdag Op PostNL afhaalpunt


Bezorgkosten

Hieronder ziet u de bezorgkosten voor Nederland, België en Duitsland. We bezorgen daarnaast in bijna de gehele E.U. De verzendkosten worden per land automatisch berekend en getoond voor het afrekenen van uw bestelling in onze webshop. De verzendkosten van het grootste artikel worden berekend.

Bepaalde artikelen zoals bijvoorbeeld dorpels, kunnen niet met PostNL worden verzonden. Deze worden per koerier verzonden, dit brengt helaas behoorlijk hogere kosten met zich mee.

Kleine artikelen zoals diverse clips en dopjes worden (waar mogelijk) per brievenbuspost verzonden. In enkele gevallen is de verzending hiervan gratis, de normale prijs is €4,95. Veel artikelen passen prima in een enveloppe, maar komen in de praktijk vaak beschadigd aan. We verzenden dan ook niet alles per brievenbuspost.

Verzendkosten is meer dan alleen een pakketzegel. Wij staan er om bekend dat we onderdelen erg zorgvuldig inpakken en dat kost nu eenmaal geld. Denkt u aan kosten van labels, dozen, tape, vulmiddel etc. Ook verzenden we uitsluitend met PostNL (Packs voor lengtevracht) omdat we zorgvuldige bezorging en korte lijnen met de klantenservice belangrijk vinden. Dit scheelt u en ons een hoop tijd en ergernis.


Nederland België Duitsland
Normaal € 7,50 € 11,00 € 9,34
Groot pakket € 13,55 € 17,05 € 15,29
Lengtevracht € 24,95 ——— ——–