Betaalmogelijkheden

In onze webshop kunt u veilig en vertrouwd betalen en ontvangt u altijd een officiële factuur. De gegevens op de factuur worden vermeld zoals u die aan ons doorgeeft en kunnen later niet meer gewijzigd worden.

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

iDEAL

In onze webwinkel kunt u veilig en vertrouwd betalen met iDEAL. iDEAL is gebaseerd op internetbankieren en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat iDEAL net zo veilig is als internetbankieren. Bij Alberts Oldtimerservice betaalt u geen extra kosten voor het gebruik van iDEAL.

Bankoverschrijving

Wilt u om wat voor reden dan ook geen gebruik van de online betaalmogelijkheden in onze webshop, dan kunt u uiteraard ook betalen door het bedrag zelf over maken via een bankoverschrijving. Vergeet niet om bij uw betaling het bestelnummer van uw bestelling te vermelden. (Bij een bankoverschrijving kan de verwerking van uw bestelling een dag langer duren.)

Creditcard

U kunt in onze webshop ook veilig en vertrouwd betalen met verschillende creditcards.

Vanwege de hoge transactiekosten welke verbonden zijn aan deze betaalwijze, betaalt u voor het gebruik van een creditcard in onze webshop 2.8% transactiekosten. Wilt u deze transactiekosten liever niet betalen? Kies dan voor betaling via een bankoverschrijving.

PayPal

Een veilige en eenvoudige manier om online te betalen.

Met de veilige betalingssystemen van PayPal kunt u winkelen met uw creditcard of bankrekening zonder uw financiële gegevens te delen.
U hebt alleen maar uw e-mailadres en wachtwoord nodig om in een paar keer klikken te betalen en sneller af te rekenen.

Vanwege de hoge transactiekosten welke verbonden zijn aan deze betaalwijze, betaalt u voor het gebruik van Paypal in onze webshop 3,5% transactiekosten. Wilt u deze transactiekosten liever niet betalen? Kies dan voor betaling via een bankoverschrijving of iDEAL.

Bancontact/Mister Cash

U kunt in onze webshop ook veilig en vertrouwd betalen met Bancontact/Mister Cash, dé betaalmethode voor onze Belgische klanten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar is Bancontact/Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België. Bij Alberts Oldtimerservice betaalt u geen extra kosten voor het gebruik van Bancontact/Mister Cash.

KBC/CBC

Als belgische klant kunt u ook veilig en vertrouwd betalen met KBC/CBC, naast Bancontact/Mister Cash en Belfius Direct Net, een populaire manier van betalen in België.

Vanwege de hogere transactiekosten welke verbonden zijn aan deze betaalwijze, betaalt u voor het gebruik van KBC/CBC in onze webshop 1% transactiekosten. Wilt u deze transactiekosten liever niet betalen? Kies dan voor betaling via een bankoverschrijving of Bancontact/Mister Cash.

Belfius Direct Net

Als belgische klant kunt u ook veilig en vertrouwd betalen met Belfius Direct Net. Belfius Direct Net is, naast Bancontact/Mister Cash, een populaire manier van betalen in België.

Vanwege de hogere transactiekosten welke verbonden zijn aan deze betaalwijze, betaalt u voor het gebruik van Belfius Direct Net in onze webshop 1% transactiekosten. Wilt u deze transactiekosten liever niet betalen? Kies dan voor betaling via een bankoverschrijving of Bancontact/Mister Cash.

SOFORT

U kunt in onze webshop ook veilig en vertrouwd betalen met SOFORT, dé betaalmethode voor onze Duitse klanten.

Vanwege de hoge transactiekosten welke verbonden zijn aan deze betaalwijze, betaalt u voor het gebruik van SOFORT in onze webshop 2% transactiekosten. Wilt u deze transactiekosten liever niet betalen? Kies dan voor betaling via een bankoverschrijving.