Veilig en vertrouwd betalen

In onze webshop kunt u veilig en vertrouwd betalen en ontvangt u altijd een officiële factuur. De gegevens op de factuur worden vermeld zoals u die aan ons doorgeeft en kunnen later niet meer gewijzigd worden.

Betalen voor onze Nederlandse klanten

In onze webshop kunt u veilig en vertrouwd betalen met iDEAL, creditcard,  een bankoverschrijving en PayPal.

Betalen voor onze Belgische klanten

Onze belgische klanten kunnen betalen via Bancontact, KBC/CBC, creditcard, een bankoverschrijving en PayPal.

Betalen voor onze Duitse klanten

Onze duitse klanten kunnen betalen via SOFORT Banking, Belfius Direct Net, Giropay, creditcard, een bankoverschrijving en PayPal.

Betalen via een bankoverschrijving

Wilt u geen gebruik van de online betaalmogelijkheden in onze webshop? Dan kunt u ook betalen door het bedrag zelf over maken via een bankoverschrijving. Vergeet niet om bij uw betaling het unieke referentienummer van uw bestelling te vermelden, dit is nodig om uw betaling te kunnen verwerken.

Transactiekosten

Vanwege de hoge transactiekosten welke verbonden zijn aan sommige betaalmethoden worden deze (deels) aan u doorberekend. Wilt u deze transactiekosten liever niet betalen? Kies dan voor betaling via een bankoverschrijving.

Creditcard: 2.8%
PayPal: 3.5%
KBC/CBC: 1%
Belfius Direct Net: 1% SOFORT: 2%

Vragen of opmerkingen?

Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar [email protected] en we zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden. Liever telefonisch contact? Bel ons dan tijdens onze openingstijden op telefoonnummer +31 (0) 513 – 745 258.