Bezorgen en afhalen

Bestellingen die op voorraad zijn en op werkdagen, uitgezonderd op nationale feestdagen, vóór 15.00 zijn ontvangen en betaald, worden diezelfde dag nog verzonden of klaargelegd om te worden afgehaald in Gorredijk. Betaalt u via een bankoverschrijving? In verband met de verwerkingstijd van uw betaling dient u er in dat geval rekening mee te houden dat uw bestelling één werkdag later verzonden zal worden.

Volg uw bestelling

Per e-mail houden wij u op de hoogte over de status van uw bestelling. Zodra uw bestelling is ingepakt en wordt aangeboden bij de pakketdienst, ontvangt u per e-mail een Track en Trace code. Met deze code kunt u online via onze website uw bestelling traceren en bekijken hoe laat de bezorger uw bestelling naar verwachting komt bezorgen.

Niet thuis?

Dan geeft de bezorger uw pakket af bij de buren of bij een PostNL-locatie in de buurt. De bezorger laat een kaartje voor u achter met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code (of met de PostNL -app) kunt u zien waar u het pakket kunt ophalen.

Goed om te weten: PostNL bewaart uw pakket een week op de PostNL-locatie. Daarna gaat het terug naar ons.

Afhalen in Gorredijk

U kunt uw bestelling ook afhalen in onze postkluis in Gorredijk welke 24×7 beschikbaar is. In alle andere gevallen kunt u uitsluitend op afspraak uw bestelling afhalen.