Ruilen en retourneren

Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze, mits onbeschadigd, ongebruikt en in originele verpakking, retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u bestelde producten! Onderdelen mogen niet gemonteerd ofwel gebruikt zijn geweest of gespoten zijn. (controleer dus eerst altijd voor het spuiten of het onderdeel past!)

Zichttermijn

U heeft een zichttermijn van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren. mits aan bovenstaande voorwaarden wordt voldaan. Als peildatum geldt de afleveringsdatum van de vervoerder.

Retourneren

U draagt hierbij zelf de kosten en risico van de retourzending. Onjuist, ongefrankeerd of rembourszendingen worden niet door Alberts Oldtimerservice geaccepteerd. De zending dient op eenzelfde wijze als verzending, geretourneerd te worden. Dat betekent degelijk verpakt en niet rechtstreeks in de retailverpakking of in enveloppe. Bewaar altijd uw verzendbewijs.

Ruilen

Afhankelijk van uw wens, ruilen wij het artikel binnen 2 dagen om (indien voorradig) of storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op uw rekening. Terugbetalingen worden op dezelfde manier uitgevoerd als de oorspronkelijke betaling. Heeft u bijvoorbeeld met PayPal betaald, dan zullen wij ook met PayPal terugbetalen.

Retourzending aanmelden

In geval van een retourzending dient u dit aan ons door te geven door een email te sturen naar [email protected]
Vergeet niet om uw volledige naam en bestel- of factuurnummer te vermelden.

U kunt uw retourzending versturen naar:

Alberts Oldtimerservice
T.a.v. RETOUREN
’t Kiemke 10
8401JC Gorredijk