Hoe kunt u een artikel retourneren?

  • Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze, mits onbeschadigd, ongebruikt en in originele verpakking, retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u bestelde producten!
  • Onderdelen mogen niet gemonteerd ofwel gebruikt zijn geweest of gespoten zijn. (controleer dus eerst altijd voor het spuiten of het onderdeel past!)
  • U heeft een zichttermijn van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren. (mits aan bovenstaande voorwaarden wordt voldaan)
  • Als peildatum geldt de afleveringsdatum van de vervoerder.

U draagt hierbij zelf de kosten en risico van de retourzending. Onjuist, ongefrankeerd of rembourszendingen worden niet door Alberts Oldtimerservice geaccepteerd. De zending dient op eenzelfde wijze als verzending, geretourneerd te worden. (degelijk verpakt en niet rechtstreeks in de retailverpakking of in enveloppe) Bewaar altijd uw verzendbewijs.

Afhankelijk van uw wens, ruilen wij het artikel binnen 2 dagen om (indien voorradig) of storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op uw rekening. Terugbetalingen worden op dezelfde manier uitgevoerd als de oorspronkelijke betaling. Heeft u bijvoorbeeld met Paypal betaald, dan zullen wij ook met Paypal terugbetalen.

In geval van een retourzending dient u dit vooraf schriftelijk kenbaar te maken door een email te sturen naar [email protected]
U dient uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

U kunt uw retourzending versturen naar:

Alberts Oldtimerservice

RETOUREN

’t Kiemke 10

8401JC Gorredijk