Ruilen en retourneren zonder gedoe

Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze, mits onbeschadigd, ongebruikt en in originele verpakking, retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u bestelde producten! Onderdelen mogen niet gemonteerd ofwel gebruikt zijn geweest of gespoten zijn. Controleer dus eerst altijd voor het spuiten of het onderdeel past!

Zichttermijn

U heeft een zichttermijn van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren. mits aan bovenstaande voorwaarden wordt voldaan. Als peildatum geldt de afleveringsdatum van de vervoerder.

Retourneren

U draagt hierbij zelf de kosten en het risico van de retourzending. Onjuist, ongefrankeerd of rembourszendingen worden niet door Alberts Oldtimerservice geaccepteerd. De zending dient op eenzelfde wijze als verzending, geretourneerd te worden. Dat betekent degelijk verpakt en niet rechtstreeks in de retailverpakking of in enveloppe. Bewaar altijd uw verzendbewijs.

Ruilen

Afhankelijk van uw wens, ruilen wij het artikel binnen 2 dagen om (indien voorradig) of storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op uw rekening. Terugbetalingen worden op dezelfde manier uitgevoerd als de oorspronkelijke betaling. Heeft u bijvoorbeeld met PayPal betaald, dan zullen wij ook met PayPal terugbetalen.

Retourzending aanmelden

Wil je één of meerdere artikelen retourneren? Zorg dan altijd voor een degelijke verpakking zodat de artikelen onderweg niet kunnen beschadigen. Gebruik idealiter hiervoor de doos waarin wij de bestelling verzonden hebben. Verpak de artikelen altijd zo goed mogelijk en voorzien van de originele verpakking.

U kunt de artikelen vervolgens naar ons versturen via een vervoerder van uw keuze. Aangezien het vervoer op dat moment voor uw eigen kosten en risico is, kunt u het beste de zending aangetekend versturen. Vraag daarbij altijd om een verzendbewijs.

Het adres waar u naar kunt versturen is:

Alberts Oldtimerservice
T.a.v. RETOUREN
‘t Kiemke 10
8401JC Gorredijk

Zodra de retourzending bij ons is ontvangen, zullen we de artikelen beoordelen en, indien akkoord, de creditering direct voor u in orde maken. Indien een complete bestelling retour wordt gezonden zullen we ook de eventueel door ons in rekening gebrachte verzendkosten crediteren.

Vragen of opmerkingen?

Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar [email protected] en we zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden. Liever telefonisch contact? Bel ons dan tijdens onze openingstijden op telefoonnummer +31 (0) 513 – 745 258.